Print deze pagina

. Wie ben ik

 

 

 

Mijn ervaring, wie ben ik?

Ik ben Marjo Weerts en heb sinds 2009 een Praktijk in Natuurgeneeskunde voor mens en dier.

 

In 2009 ben ik gestart met de opgeleidig Neuro Energetisch Kinesioloog. De overige technieken waarvoor ik ben opgeleid en toepas tijdens behandelingen, ondersteunen Kinesiologie waardoor ik alleen maar nog breder kan werken.

De technieken die ik toepas zijn:

 

Neuro Energetisch Kinesiologie

Kleurenpunctuur

Voedingtesten met adviezen (uittesten van supplementen en medicijnen)

Bloesemremedies

Bindweefselmassage manueel en/of met gekleurd licht

Acces Bars      

 

Stress uitdiepen en kijken wat er onbewust speelt!

 

Ruim 18 jaar heb ik met veel plezier in de reguliere zorg gewerkt. Elke dag besefte ik hoe belangrijk lichamelijke en geestelijke gezondheid was en is. Ook wist ik dat er vele en andere manieren waren om op een natuurlijke manier, het lichaam aan te sporen om het zelf te laten herstellen. Hierin ben ik mij gaan verdiepen en kwam uit eigen ervaring in aanraking met Kinesiologie. Door deze ervaring ben ik zelf opgeleid in Neuro Energetische Kinesiologie en heb sinds 2009 een Praktijk voor Natuurgeneeskunde.

 

 

Mijn ervaring met Kinesiologie:

Toen ik voor de tweede keer zwanger wilde worden lukte dit niet. Na de reguliere weg gevolgd te hebben, ben ik met Kinesiologie in aanraking gekomen. Na 3 maanden was ik zwanger.

 

 

Kinesiologie kan helpen om het onbewuste, bewust te maken.


Mijn ervaring met de voedingtest:


Waarom was en is de voedingtest voor mij zo belangrijk?

Als klein kind had ik altijd problemen met mijn slijmvliezen, was bijna altijd verkouden, veel overmatig vast slijm en s’morgens altijd die verstopte neus, later ook nog eens geregeld blaasontsteking. Ik liet op latere leeftijd al voedingsmiddelen weg die voor mij niet goed voelde en experimenteerde ermee. Nooit kon ik precies de vinger erop leggen welke voedingsmiddelen ik niet kon verdragen.  De pijnloze voedingtest via de rug liet mij precies voelen welke voedingsmiddelen ik wel en niet kon verdragen. Na minder dan een maand voelde ik duidelijk verschil waarna het steeds beter ging en de klachten verdwenen.

Door deze ervaring heb ik de 4 jarige opleiding Meridiaan Kleuren therapeut afgerond. In deze opleiding zit o.a. deze voedingtest en de bindweefselmassage.

 

 


Vorige pagina: Home
Volgende pagina: Neuro Energetische Kinesiologie