Print deze pagina

. Wie ben ik

 

Ik ben Marjo Weerts en heb een Praktijk in Natuurgeneeskunde voor mens en dier. Behandelmethoden zijn N.E.Kinesiologie voor mens en dier, Voedingtest, Egyptische Ankh en Kosmische schijf, Bindweefselmassage manueel of met licht en kleur, kleurenpunctuur, werken met bloesems, Access Bars

Ik ben geboren in 1961, gehuwd, moeder van 2 zonen en heb sinds 2009 een eigen praktijk. 

 

Neuro Energetische Kinesiologie ( N.E. Kinesiologie).


Ik heb ruim 18 jaar met veel plezier in de reguliere zorg gewerkt, en besefte elke dag hoe belangrijk lichamelijke en geestelijke gezondheid was en is. Ook wist ik dat er vele en andere manieren waren om op een natuurlijke manier, het lichaam zelf te laten herstellen.  Ons lichaam is namelijk een uniek zelfherstellend systeem.

 

Met N.E.Kinesiologie kwam ik in aanraking toen ik voor de tweede keer zwanger wilde worden. Na 3 maanden was ik zwanger. Ik heb toen de werkzame kracht en tevens de zachtheid mogen voelen en ervaren van  N.E.Kinesiologie. Dit maakte zo’n indruk op mij dat ik zelf de scholing  voor N.E. Kinesiologie ben gaan volgen. Doordat ik hier mee ging werken zag ik en hoorde ik van anderen de fantastische resultaten voor echt allerlei verschillende klachten. Ik wil daarom zoveel mogelijk mensen deze prachtige en krachtige, doch zachte, werkzame therapie laten ervaren.

Van hieruit is mijn praktijk Circle of Balance ontstaan.

 

 

Kinesiologie kan helpen om het onbewuste, bewust te maken.

 

Voor wat betreft de Kinesiologie heb ik mij in 15 jaar ontwikkeld en geschoold tot een Kinesioloog met een heel uitgebreide kennis van de totale mens, op fysiek en geestelijk niveau. Wat mij tot een veelzijdige therapeut maakt.

 

Kwaliteit waarborgen.

Om mijn kwaliteit van N.E.Kinesiologie te waarborgen, volg ik jaarlijks verschillende scholingen op HBO niveau.

 

 


Vorige pagina: Home
Volgende pagina: Neuro Energetische Kinesiologie