Access Bars TM

 

Ontwikkeld door Garry Douglas en Gain Deer.

 

Vertaald is dat toegang tot het bewustzijn.

 

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en
meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

 

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?  Deze punten bevatten alle ideeen, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

 

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van leven dat overeenkomt met het desbetreffende Barspunt dat wordt aangeraakt. 

Het is een ongeloofelijk zorgzaam en ontspannen proces waarmee je alle aspecten in je leven loslaat waarin jij bereid bent te veranderen.

 

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te 'ontvangen' en wellicht een beetje minder te 'doen'. Het ontvangen van Access Bars TM zorgt ervoor dat er veel meer hiervan tevoorschijn kan komen.

 

Access Bars TM heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en evenwicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zoveel meer.

 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage  hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.


Wat zijn de Bars?

De Bars zijn 32 punten op je hoofd, waarin al je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen - over wat dan ook uit welk leven ook - liggen opgeslagen. Tijdens een Bars sessie worden de 32 punten op je hoofd lichtjes aangeraakt en wordt de electro-magnetische energie - of de polariteit van al onze overtuigingen en oordelen losgelaten zodat je krijgt meer ruimte om iets nieuw te kiezen.  

 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op uw rug ligt.
De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat u cognitief weet.
Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van uw computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en uw energie systeem zwaar en overladen maken.
Wat wordt opgelost en opgeruimd krijgt u werkelijk terug in meer ruimte en gemak in uw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat u wenst.


Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van uw BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. Op zijn minst zal u zich ontspannen en rustig voelen, alsof u een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. Het pragmatisch werken met deze techniek heeft al heel veel welzijnstherapeuten, coaches etc. wereldwijd opmerkelijk resultaten opgeleverd.


De werking van Bars is wetenschappelijk bewezen

 

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door negatieve gedachten, gevoelens en emoties. Als je je Bars laat doen kunnen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aannemen, en zo met meer gemak voor het lichaam verzorgen.

 

Ook is bewezen dat tijdens een Bars sessie de hersengolven veranderen van beta naar theta niveau.

 

Het filmpje; review of access bars by dr. Jeffrey L. Fannin,  geeft een overzicht van wat er gebeurt in de hersenen voor en na een access bars sessie.

 

Bij Circle of Balance kun je terecht voor een individuele Access Bars sessie om zo te ervaren wat Access Bars voor jou doet. Een sessie duurt gemiddeld 60 a 90 minuten.

 

Mensen ervaren over het algemeen direct meer ontspanning, meer energie en meer ruimte in hun hoofd. Fysieke en mentale klachten kunnen verdwijnen en de slaap verbetert.

Bars kunnen o.a. helpen bij:

 

Slaapproblemen

Stress 

ADHD

Lichamelijke klachten

Piekeren

Pijn

Faalangst

Migraine

Onzekerheid

Vermoeidheid

 

 

Hoe wordt het nog beter dan dit?

 


filmpjes:

Access Bars and Regulation Thermometry Dr Lisa Cooney and Linda Adamowski

Review of Access Bars by Neuroscientist Dr. jeffrey L. Fannin

Access Consciousness The Bars

 

Bron: o.a. www.accessconsciousness.eu

                  www.handsonaccess.nl