Voor wie is Neuro Energetische Kinesiologie bedoeld?


Iedereen heeft voordeel met Neuro Energetische Kinesiologie. Ze werkt namelijk op de individuele behoeftes van ieder mens.


Doordat Neuro Energetische Kinesiologie alle aspecten van het menszijn omvat (fysiek, mentaal-emotioneel en energetisch) kan iedereen in principe, met elke klacht geholpen worden.


Een symptoom is namelijk een boodschap van het lichaam om aan te geven dat er iets niet in orde is, wat dan wil zeggen dat de balans hersteld moet worden.


Onze auto geven we wel jaarlijks een beurt, maar doen we dit ook met ons eigen lichaam, ons eigen voertuig?


Mensen hoeven daarom ook geen specifieke klacht te hebben voor een behandeling, zie het als een cadeau voor het lichaam. 

Bij wie kan Neuro Energetische Kinesiologie worden ingezet?


 

Bedrijven; o.a. Burn-out (door hoge werkbelasting is het evenwicht tussen wat je moet doen, en wat je aan kunt verstoord), rug- nekklachten, vermoeidheid,

 

 

Baby’s; o.a. slaapproblemen, darmkrampjes, huilbaby’s, bang zijn, klachten na inentingen etc.

 

 

Kinderen en jongeren; o.a. (faal) angsten, niet lekker in je vel zitten, hoofdpijnen, moe zijn, leer-  concentratieproblemen, druk gedrag, ADD, ADHD, dyscalculie, dyslexie, geen zin in dingen doen, je zelf niet goed genoeg vinden, buikpijnen, pestgedrag,  klachten in de pubertijd, etc.

 

 

Volwassenen en/of ouderen; o.a. werk e.a stressgerelateerde problemen (zie Bedrijven hierboven) problemen met spieren- gewrichten, migraine of andere hoofdpijnen, vermoeidheid, depressieve gevoelens, lichamelijke klachten als maag- darm klachten, spieren, evenwichtstoornissen, overgangsklachten, lange termijn klachten na chemo, chronische ziekten, klachten die maar niet over gaan, etc.

 

 

 Preventief;  door het opsporen van gemaskeerde kleine onbalansen, en ze te corrigeren, wordt het risico van factoren door bijv. stress en andere onbalansen in het lichaam beduidend terug gebracht, dan wel mogelijk hersteld. Doordat Neuro Energetische Kinesiologie alle aspecten van het menszijn omvat kan iedereen in principe, met elke klacht, met N.E.Kinesiologie geholpen worden.

 

 

 

Voedingintolerantie kan bij elke bovenstaande groep voorkomen, deze kunnen vaak onbewuste chronische problemen geven als: chronische darmontsteking, gewrichts problemen, gewicht toename of afname, spierklachten bijv. door de verzuring, helderheid in je hoofd wordt minder waardoor concentreren- leren minder gaat, rugklachten met  tintelingen in voeten/benen, hoofdpijn etc.  

 

 

Niet zelf kunnen komen; Bij baby’s, jonge kinderen en mensen die door bijv. ziekte  niet in staat zijn om zelf te komen, werk ik met een tussen persoon. Dit doe ik met een persoon die degene (die niet in staat is te komen) goed kent. Hierdoor kan ik mijn hulp bieden aan deze groep.  Op deze manier werk ik ook met (huis)dieren. 

 

 

 

 

Behandeling op afstand:    


Soms is het mogelijk dat u om welke reden dan ook niet kunt komen, en er ook geen tussenpersoon beschikbaar is, die voor u kan komen. 

In zulke gevallen kan voor u, behandeling op afstand een uitkomst zijn.

Ik geef u dan de mogelijkheid, om bepaalde diensten die ik lever, via afstand te ontvangen.

 

Wat houd behandeling op afstand in:  

* Een telefonisch consult:  Hier wordt gevraagd wat de klachten zijn, zodat ik een goed beeld krijg wat de hulpvraag is.

* Ik plan met u een afspraak in voor een half uur en ik behandel u vanuit mijn praktijk.

   Dit gebeurt energetisch door middel van o.a.: Kinesiologie, kristallen, magnetiseren

* Via de mail of app stuur ik door welke blokkades ik tegengekomen ben.

   Soms is er ook thuiswerk wat u zelf mag doen.

* Wat u zelf mag doen is een half uur rustig gaan zitten op de afgesproken tijd.

* De kosten zijn 60 euro 

  Deze a.u.b. overmaken voordat de afstandsbehandeling plaatsvindt op:

   M.M.Weerts-Loeffen

   NL40 RABO 0110 5260 82

   o.v.v zorg op afstand.