Print deze pagina

. Mini kuren

 

Mini Kuren 


Mini Transformatie kuur

 

Deze mini transformatie kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen waarbij jij jezelf de kans geeft om  een transformatie te ondergaan van alles wat er in jou leven is gebeurt, van bijv. scheiding, rouwverwerking, zorgen, angst tot kinderen krijgen, ander werk/school/situatie, enz.. Dit in de breedste zin van het woord. Het is in principe elke verandering in jou leven. Het is ook een afsluiting van… en een nieuwe start van…  wat er in jou leven is gebeurt. Deze behandelingen geven een impuls om te veranderen in de ontwikkeling van de innerlijke mens, het “huis” waarin jij woont wordt schoongemaakt waardoor het een diepe ontspanning geeft, het brengt jou weer dichter bij jezelf, bij jou eigen kracht.

 

 

 

Mini Detox kuur

 

Deze mini Detox kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen en helpt jou om de uitscheiding van afvalstoffen van het lichaam te stimuleren.  Met name in het voorjaar of najaar heeft een lichaam extra behoefte aan zo’n schoonmaak. Maar ook bij terugkerende infecties, griep, na een operatie, bij herstel, als ondersteuning bij kuren, gebruik van medicijnen, enz. heeft het lichaam hier extra behoefte aan. Deze Mini Detox Kuur kan ondersteund worden met een voedingsadvies en met immuunversterkende behandelingen

Een reiniging op lichaamsniveau draagt bij aan emotioneel en geestelijk welbevinden.

 

 

 

Mini Hormoonbalans Kuur

 

De Mini Hormoonbalans Kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen die mannen en vrouwen de kans geeft om een aantal hormonale behandelingen te ervaren die het endocriene systeem in balans brengt. Deze kuur bevordert het emotioneel welbevinden, en vermindert angst, stress, onrust, somberheid, vermoeidheid, depressie. Op lichamelijk niveau speelt het endocrien systeem een rol bij aandoeningen zoals PMS, menopauze klachten en menstruatie problemen.

 

 

 

Mini Innerlijke Healing Kuur

 

Deze Mini Innerlijke Healing Kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen waarin innerlijke conflicten aan het licht komen om verwerkt te worden. Hierdoor krijg je weer de kans om contact te maken met de diepere lagen in jezelf en kun je weer bij jou ware zelf komen.

Innerlijke conflicten kunnen gezien worden als een innerlijke strijd in/met jezelf. Ook kunnen innerlijke conflicten te maken hebben met bepaalde overgenomen familie patronen waardoor jij niet vrij kunt zijn.

Deze kuur helpt bij veranderingen in jou leven, om weer bij je eigen ik te komen, om je gelukkig te voelen en jou eigen weg te volgen.