Energetische URIM-code en BRON-Code Stoel

In mijn praktijk werk ik met de URIM-code en de BRON-code stoel.
Deze zijn door Monique Timmers weer op aarde gebracht.
Zie voor meer info.: www.ur-codes.com
De URIM-, en BRON-Code stoel zijn hele bijzondere stoelen en vallen onder de astronomische geneeskunst. Deze stoelen hebben een sterke verbinding met de 7e dimensie en helpt ons helen. In deze stoelen zijn in de armleuningen en rugleuningen speciale getallencodes en symbolen verwerkt. Hierbij horen ook de daarvoor bestemde kristallen die op de armleuningen liggen. Dit is een combinatie waar lichtwezens op af komen. Vandaar “levend licht” stoelen. Wanneer jij plaatsneemt in deze stoel met je handen over de kristallen, komen er meteen lichtwezens om jou te helpen helen.

Deze stoelen zijn een krachtplek met een sterk werkende licht-matrix van levend licht, die jou als mens in trillingsfrequentie en bewustzijn verhoogt en jou daarbij helpt om ballast, blokkades en (oude) pijnplekken te verwijderen en zelfheling te activeren. Je kunt de stoelen zien als een krachtig hulpmiddel om je te “repareren” en klaar te maken voor de nieuwe tijd.
De URIM-, en BRON-Code stoel helpt jou om spanningen en stress los te laten, te vitaliseren, balans te brengen, diepgaande inzichten te verschaffen en jou weer te verbinden met jou authentieke kracht en kwaliteiten.

De licht-matrix van de stoelen stemt zich volledig af op het vibratiepatroon of energieveld van de persoon die hem gebruikt! Waardoor het een positieve invloed heeft op je aura, je energiebanen, je organen, jouw trillingsfrequentie en op al jouw cellen. Het verhoogt de trillingen van jouw chakra’s, het uitzuiveren van ons emotionele lichaam, het stabiliseren van het mentale lichaam. Je hoeft alleen maar te zitten en te ervaren wat het voor je doet.

Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan.

De werking
De werking kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau plaatsvinden. Ik zie bij mijn cliënten in een relatief korte tijd meer ontspanning en ontlading, inzicht, waardoor ze meer in hun kracht, vitaliteit, meer in balans tot zichzelf en blijheid komen. Moeiteloos in balans met “levend licht”!

Specifieke behandelingen bij de URIM-code Stoel
Heling en opschonen van de 7 chakra’s en de 9 dimensies in 3 á 4 behandelingen.
Wist jij dat er in de onderste 3 chakra’s heel veel emotionele “afval” opgeslagen wordt. Ze zijn n.l. een verzamelbak voor oud zeer en niet alleen van dit leven.
Het zijn met name hele oude (emotionele) ladingen, overtuigingen, programmeringen, patronen en code’s.
Jij bent je er niet van bewust, maar ze verstoren en blokkeren je wel. Te merken aan o.a. een druk, vol hoofd, eerder vallen/struikelen, koude voeten, niet goed kunnen aarden, energie gebrek, jezelf niet kunnen zijn, het basis vertrouwen missen enz. Gun daarom jezelf deze chakra helingen en ervaar en voel wat het jou brengt.
Energetische blokkades kunnen zich via deze manier op heffen en jou helpen inzicht te krijgen in de vaak oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau.
Het helpt je jou gezondheid en welzijn steeds op een dieper niveau te herstellen. Oude belemmeringen en belastende programmeringen kunnen zo diepgaand worden verwijderd.

Specifieke behandelingen bij de BRON-code Stoel
De Bron-code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie jij werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in feite zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen voor jou erg belastend werken op je totale zijn.

De Bron-code heeft 5 verschillende programma’s die op diep niveau werken:
*Wissen van belastende herinneringen, die je jij mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen) en vrijmaken van kwaliteiten zodat jij die weer volledig kunt inzetten.
*Wissen van belastende ervaringen van ouder- en familiepatronen die jij mee hebt gekregen via genetische coderingen en overgeërfde conditionering
*Wissen van belastende ervaringen en herinneringen die komen uit beladen situaties in dít leven
*In evenwicht brengen van je hart, je ziel en je lichaam. De authentieke kracht van jezelf! Bijvoorbeeld hoog gevoeligheid omvormen tot kracht, meer kunnen aarden, thuiskomen in jou lijf.
*Activeren van je jou hartfrequentie (talenten en kwaliteiten)
Deze processen kunnen langzaam gaan of in een keer, dit ligt aan het zielsbewustzijn van de cliënt.

De matrix van de Bron-code kun je zien als een hoog intelligent Licht Wezen, zij werkt op alle lagen van het lichaam en aura, helpt je om de potentie van jou eigen straling en genezend vermogen te vergroten. Je meer te laten leven vanuit jou Goddelijke blauwdruk.
De getal symbolieken die in de Bron-code verwerkt zijn werken o.a. harmoniserend, vitaliserend en genezend op de chakra’s, de organen, op al je cellen, de meridianen en het endocriene klierstelsel.

Nieuwe tijds frequentietechniek die zelfheling activeert!

Het is een bijzondere krachtplek!

Scroll naar boven