Stemvorksessie Rudolf Steiner

Wat doet een Stemvorksessie volgens R. Steiner ?

Alles bestaat uit energie! Je lichaam, je gedachten, je emoties, maar ook dieren, planten, voeding en voorwerpen bestaan uit energie. Allemaal energie die op een bepaalde frequentie trilt.
Alles is constant in beweging. Beweging is trilling en is de basis van alles. Trilling wordt ook wel aangeduid als Hertz.
De hoeveelheid Hertz geeft aan hoe hoog of laag de trilling is. Zo heeft elke mens zijn eigen oorspronkelijke harmonische trilling.
Maar door stress, angst, de maatschappij, “chemische gifstoffen” in o.a. ons voedsel, geneesmiddelen, in de lucht, straling (o.a. 5G, mobiel), enz., raken we steeds verder verwijderd van onze oorspronkelijke harmonische trilling. Hierdoor verlaagd onze trilling naar het niveau waar ziektes kunnen gedijen. Zo zal een te lage trilling je ziek maken en een hoge trilling je helen.

Om onze harmonische trilling weer terug te vinden kunnen de afgestemde stemvorken volgens R. Steiner ingezet worden.
De 4 stemvorken waarmee ik werk hebben hun eigen unieke/specifieke trilling en zullen jou op een hele bijzondere manier in je oorspronkelijke trilling terug zetten.

De stemvorken waarmee ik werk zijn;
128 Hz, 136.1 Hz, 256 Hz en 272.20 Hz gewogen stemvorken.
Dit zijn de belangrijkste frequenties om o.a. jouw ziel opnieuw te verbinden met je lichaam dat beschadigd kan zijn door bijv. trauma’s, vaccins (het laten ontstoren hiervan is daarom heel belangrijk, kijk hiervoor bij Neuro Energetische Kinesiologie

Wat kan een stemvork sessie nog meer voor jou doen?

  • Harmoniseren en balanceren van alle lichamelijke en organische lagen.
  • Het verzorgt jou algehele welbevinden, brengt totale ontspanning in lichaam en geest.
  • Door de geluidstrillingen wordt alle disharmonie en spanningen uit je lichaam verdreven, terwijl er weer een gevoel van welzijn bij je ontstaat.
  • Brengt spanningen tot rust en schenkt innerlijke bevrijding.
  • Verbindt je met het wonderlijke genezende ritme van het hart en voed je Qi-energie, ook wel Prana of Levenskracht genoemd. Deze stroomt door jouw hele fysieke en energetische lichaam.
  • Voert je weg van angsten naar vertrouwen, naar het oer-vertrouwen in jezelf. Dit is m.n. in deze tijd erg belangrijk. Want waar liefde/vertrouwen zegeviert kan de angst niet heersen en je innerlijke rust keert terug. Liefde/vertrouwen en dankbaarheid werken trilling verhogend wat er tevens voor zorgt dat jou immuunsysteem verhoogd.
  • Door de geluidstrillingen van de stemvorken zijn deze ook een weldaad voor strakke spieren, pezen, gewrichten, beenderen, weefsel, maar ook voor de rust in je hoofd.

Reacties stemvorksessie

 

Scroll naar boven